Mioara Milea a trimis o alta reteta delicioasa: Amandina
Ingrediente Amandina
blat: 6 oua, 200g zahar, 30 ml apa, 30 ml ulei, 20 g cacao, 8 linguri cu faiana
crema: 3 galbenusuri, 150 g zahar pudra, 1 pachet de unt, cacao, esenta de rom
sirop: 400 ml apa, 200g zahar, 2 plicuri de capucino de ciocolata
glazura: 6 linguri de zahar, 2 linguri de apa, 2 linguri cacao, putina margarina
Mod de preparare Amandina
blatul: intr-un castron se pun albusurile si se bat spuma impreuna cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile frecate cu uleiul, apoi faina si cacao. Blatul se taie in doua si se lasa la racit
crema: untul se lasa putin la incalzit, apoi se mixeaza pana devine pufos, se adauga cate un galbenus, apoi zaharul, cacao si esenta de rom
siropul se pun ingredientele la foc si se lasa sa clocoteasca 10 minute
glazura: se pun ingredientele la foc si se lasa sa dea in clocot
Incearca si aceasta reteta video