Sirop de trandafiri cu vanilie

08 iulie 2015,

Mod de preparare

Rupem si spalam petalele de trandafir. Le punem intr-o oala mare. Adaugam 3 l apa. Punem la fiert. Lasam sa fiarba. O sa vedeti ca petalele isi pierd culoarea, transferandu-se asupra lichidului. Scurgem apa de flori, adaugam zaharul si amestecam cu o lingura. Punem la loc, pe foc si lasam sa fiarba.
Despicam o pastaie de vanilie, scoatem cu atentie semintele si le punem peste sirop. Lasam sa fiarba la foc mediu, cam o ora, o ora si jumatate. O sa vedeti ca siropul incepe sa capete consistenta. Dupa ce a fiert suficient, dam deoparte si lasam un pic sa se raceasca, apoi il transferam in recipiente de sticla si depozitam la rece.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita