Violeta Balaban a pregatit o minunata reteta de salata de cruditati.
Ingrediente Salata de cruditati
5 kg muraturi
1 kg ceapa
1 kg capia sau gogosari
1 kg ardei galben
2capatani usturoi
2 capatani telina cu frunza
1l otet
1/2 l ulei
1/2 kg zahar
10 linguri sare
foi de dafin
boabe mustar
piper boabe
20 aspirine
Mod de preparare Salata de cruditati
se curata legumele se spala si apoi fiecare le toaca dupa cum le place mie mi.au placut un pik mai marut taiate.telina si morcovul le.am dat pe razatoare….toate aceaste legume se pun intr.un vas mare si se lasa pana a doua zi ….
dupa ce se termina de tocat se prepara compozitia din otet ulei zahar sare foi de dafin si piper se pun pe aragaz sa dea in clocot si se toarna peste legume si se lasa la marinat pana a doua zi….. A doua zi inainte sa se puna la borcane se pune aspirinile topite cu zeama lasata de la legume si usturoiul….
A se consuma la 10 zile…
Incearca si aceasta reteta video