Terina de pui

08 iulie 2021,
Terina de pui

Iata o reteta apetisanta de Terina de pui.

 

 

Ingrediente Terina de pui


2 piepti de pui dezosati
2 cepe
1 plic gelatina
1 leg.patrunjel verde
piper macinat
condiment baza pt mancaruri

 

 

Mod de preparare Terina de pui


Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julien. Patrunjelul spalat si uscat se taie marunt. Pieptii de pui se fierb, apoi se taie cubulete dupa racire.

Gelatina se hidrateaza in 3 linguri de apa rece, apoi se rastoarna peste 100 ml de zeama ramasa de la fierberea pieptilor de pui. Se pune pe foc mic si se lasa pana incepe sa fiarba, apoi se lasa la racit 1-2 minute. Intr-un bol amestecam carnea de pui, ceapa, patrunjelul, piper macinat si condiment dupa gust, apoi adaugam si gelatina si amestecam lejer.
Tapetam una-doua forme de terina cu folie si rasturnam usor compozitia. Nivelam cu lama unui cutit si tinem la rece 2-3 ore. Dupa ce s-a intarit, putem felia terina.

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita