Anisoara 67 ne incanta cu aceasta reteta minunata de: Sufleu de conopida cu ciuperci.
Ingrediente Sufleu de conopida cu ciuperci
o conopida mica,
300 g ciuperci proaspete Champignion,
un ardei rosu kapia,
150 g branza proaspata de vaci,
200 ml smantana,
2 oua,
o legatura marar verde,
sare,
piper,
ulei.
Mod de preparare Sufleu de conopida cu ciuperci
Conopida se spala si se desface in buchetele care se baga in apa fiarta cu sare,se lasa sa clocoteasca cca 10 minute dupa care se scot si se scurg bine.Se incinge un pic de ulei si se pun la rumenit buchetelele de conopida,ciupercile feliate.Se scurg de grasime.
Intr-o tavita mai inalta punem conopida si ciupercile,adaugam si ardeiul taiat cubulete mici.Batem ouale impreuna cu smantana si branzica de vaci,saram si piperam dupa gust,adaugam si mararul verde taiat fin si turnam acest amestec peste legume.Dam la cuptor cca 20 de minute ,pana se rumeneste frumos.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video
Image by dashu83 on Freepik