Sims a trimis o reteta minunata de Spanac la cuptor.
Ingrediente Spanac la cuptor
Pentru acesta retetata este nevoie de: 500 g spanac, 2 oua, o ceapa medie, 5 catei de usturoi, 3 linguri faina, 150 ml smantana dulce, 250g crema de branza, 300ml lapte, 300g cascaval ras, sare si piper dupa gust, 3 linguri ulei
Mod de preparare Spanac la cuptor
Se incinge uleiul intr-o tigaiesi apoi se caleste ceapa tocata marunt pana se aureste. Separat in apa cu sare se fierbe spanacul spalat bine pana se inmoaie, dupa care se scurge bine si se pune peste ceapa. Separat amestecam smantana cu laptele si faina si omogenizam bine sa nu fie cocoloase apoi turnam peste spanac. Asezonam cu sare, piper si cu usturoiul maruntit si mai lasam putin la fiert. Adaugam amestecul intr-un vas yena uns cu unt si tapetat cu faina, deasupra spargem un ou si cascavalul ras. Se da la cuptorul preincalzit circa 35 minute. Pofta buna.
Incearca si aceasta reteta video