Pentru o cina rapida si delicioasa, va recomandam Snitele fragede din carne de pui. Iata cum se prepara.
Ingrediente Snitele fragede din carne de pui
1 piept de pasare,
3 oua,
3 linguri lapte
1 lingurita sare1 praf de piper
1 cana faina,
seminte de susan(facultativ)
Mod de preparare Snitele fragede din carne de pui
Impartim pieptul de pui in felii potrivit de subtiri, condimentam cu sare si 1 praf de piper.
Formam o compozitie din cele 3 oua batute cu un praf de sare, 3-4 linguri cu lapte(sau apa) si faina.
Trecem fiecare felie aplatizata putin cu un ciocan de snitele prin faina si apoi prin compozitia formata.
Incingem uleiul si prajim snitelul pe ambele fete pana se rumeneste frumos; le scoatem pe servetele absorbante.
Incearca si aceasta reteta video
foto: Pixabay.com