Iata o noua reteta trimisa de Daniela: Rulada tricolora.
Ingrediente Rulada tricolora
Aluatul portocaliu
2 oua
2 linguri ulei
1 lingura smantana
2 linguri faina
1/3 praf de copt
2 linguri sos iutel
sare
Aluatul galben
2 oua
2 linguri faina
2 linguri ulei
1 lingura smantana
100 g telemea de vaca
1/3 praf de copt
Aluatul verde
2 oua
2 linguri ulei
2 linguri faina
1 lingura smantana
1/3 praf de copt
100g spanac(fiert si tocat)
sare
Umplutura
300 g crema de branza
100 g smantana
sare
1/2 legatura marar verde
100 g sunca de pui
Mod de preparare Rulada tricolora
Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile.
Aluatul – mixam albusurile cu un praf de sare, galbenusurile le mixam cu uleiul, adaugam smantana, faina amestecata cu praful de copt, adaugam ingredientul care ii va da culoarea, albusurile si amestecam cu o lingura. Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi.
Intr-o tava de aragaz o tapetam cu hartie de copt, intindem cele 3 compozitii alterand culorile (eu le-am pus in pungi care le-am taiat varful). Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea, cca 20-30 min.
Pregatim alta foaie de copt si cand este gata alutul il vom rasturna, rulam cu ajutorul hartiei de copt si o lasam sa se raceasca.
Umplutura – crema de branza o amestecam cu smantana, mararul tocat, sare, sunca taiata cubulete. Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou, o invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore.
Incearca si aceasta reteta video