O reteta delicioasa, numai buna de facut cand asteptati musafiri: Rulada din carne tocata.
Ingrediente Rulada din carne tocata
1 kg carne tocata de porc
2 oua
2 linguri pesmet
jumatate de paine veche
patrunjel verde
1 capatana de usturoi
sare si piper
Umplutura 1
150 g cascaval
ardei rosu
morcov
ciuperci
fasole verde
Umplutura 2
150 g cascaval
4 oua
300 g legume mexicane
sunca
Mod de preparare Rulada din carne tocata
Painea o inmuiem in apa si o scurgem bine. Intr-un vas adaugam carnea, painea si restul de ingediente, condimentam cu sare si piper dupa gust. Pe o folie de aluminiu intindem 1/2 din compozitie (cu mana umeda sau cu sucitorul uns cu ulei).
Peste stratul de carne adugam cascavalul ras, legumele (fierte inainte) si cu ajutorul foliei rulam (avand grija ca sa nu rulam cu tot cu folie:))
Pentru a 2 rulada am fiert ouale in apa cu sare. Legumele le-am fiert dupa care cu blenderul le-am pisat, am adaugat cascavalul ras si sare si piper dupa gust. Am intins un strat de carne pe folia de aluminiu, deasupra la carnea am intins un strat de legume, adaugam sunca taiata si ouale pe margine, cu ajutorul foliei rulam.
Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos.
Incearca si aceasta reteta video
Photo by Mike Tinnion on Unsplash