Ludovica a trimis o reteta minunata de Rulada de spanac.
Ingrediente Rulada de spanac
800 g spanac
150 g smantana
1 catel de usturoi
1 praf de copt
3 oua
6-7 linguri faina
sare
Umplutura
200 g branza dulce de vaci
100 g branza de burduf
1 ardei capia rosu
Mod de preparare Rulada de spanac
Apanacul se spala si se opareste; cele trei oua se separa, se bat albusurile spuma cu sare , separat galbenusurile se amesteca cu smantana, apoi se omogenizeaza; dupa ce s-a tocat putin spanacul se adauga peste compozitie, se presara faina si praful de copt si se obtine un aluat ca de chec. Acesta se da la cuptor pentru 20 min la foc potrivit. Dupa ce s-a scos din cuptor se ruleaza fierbinte cu ajutorul unei hartii de copt. Se lasa sa se raceasca, iar cand este doar calduta se umple cu amestecul de branza si se ruleaza strans. Se da la frigider pentru 1-2 ore si se serveste ca aperitiv.
Incearca si aceasta reteta video