Rulada cu sunca

17 octombrie 2011,

Ingrediente:

500 g spanac,

2 legaturi verdeturi,

6 oua, 4 linguri faina,

1 plic praf de copt,

sunca de pui,

maioneza,

sare, piper

 

Mod de preparare:

Spanacul se fierbe, se scurge bine si se toaca.

Se toaca si verdeturile si se amesteca cu faina si cu galbenusurile, cu sare si piper.

Albusurile se bat spuma si se adauga separat, amestecand usor.

Intr-o tava mare, tapetata cu faina, se intinde amestecul si se da la foc mediu, la cuptor.

Dupa 15 min., se scoate si se pune cu o lingura pe toata foaia un amestec de sunca taiata cubulete si maioneza.

Se ruleaza cu grija si se mai lasa cca 10 min.

 

Daca ti-a placut aceasta reteta si vrei sa te inspiri si din celelalte sute de retete ale comunitatii Sfatulparintilor.ro, te asteptam la sectiunea Retete sanatoase!

 

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita
codul