Iata o delicioasa reteta de Rulada cu sunca.
Ingrediente Rulada cu sunca
500 g spanac,
2 legaturi verdeturi,
6 oua, 4 linguri faina,
1 plic praf de copt,
sunca de pui,
maioneza,
sare, piper
Mod de preparare Rulada cu sunca
Spanacul se fierbe, se scurge bine si se toaca.
Se toaca si verdeturile si se amesteca cu faina si cu galbenusurile, cu sare si piper.
Albusurile se bat spuma si se adauga separat, amestecand usor.
Intr-o tava mare, tapetata cu faina, se intinde amestecul si se da la foc mediu, la cuptor.
Dupa 15 min., se scoate si se pune cu o lingura pe toata foaia un amestec de sunca taiata cubulete si maioneza.
Se ruleaza cu grija si se mai lasa cca 10 min.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Sandor Somogyi de la Pixabay