Iata un aperitiv delicios si usor de preparat: Rulada cu ciuperci.
Ingrediente Rulada cu ciuperci
pentru rulada: 4 oua
400 ml lapte
150 g de faina
un praf de sare
150 g de unt
pentru umplutura – 300 g ciuperci( eu am folosit ciuperci diverse de padure)
1 leg ceapa verde
1 leg marar
200 gr faina
200 gr cascaval
sare, piper
ulei
Mod de preparare Rulada cu ciuperci
Rulada: se pune laptele la fiert, se pune untul taiat marunt, se pune faina in ploaie, se amesteca bine. Se ia de pe foc se pune pe rand cate un ou pana se incorporeaza toate. Se introduce la cuptor, in tava se pune hartie apoi compozitia. La foc mediu pana trece testul scobitorii.
Umplutura: se pune uleiul la incins, ceapa verde taiata marunt. Se lasa pana se inmoaie. Se pun ciupercite taiate grosier , spre sfarsit faina, cascavalul, condimentele.
Se scoate din cuptor , se pune rapid pe un servet umed. Umplutura se lasa cateva minute la racit apoi se pune peste aluat. Se ruleaza cu servetul umed. Se strange bine.
Incearca si aceasta reteta video