Va recomandam o reteta interesanta, nu foarte greu de preparat: Rulada cu carne de pui
Ingrediente Rulada cu carne de pui
500 g faina, 3/4 pahar cu ulei, 1 pahar cu apa, 1 praf de sare, 15 g drojdie
Umplutura:1 piept de pui, 3 cepe, 1 legatura marar, sare, piper , 1 ceasca smantana,1 ceasca ulei
Mod de preparare Rulada cu carne de pui
Din ingredientele date facem un aluat, pe care il lasam in repaus 30 minute.
Intre timp facem umplutura: calim in ulei cepele tocate fideluta, adaugam carnea de pui tocata marunt, condimentam cu sare, piper.
Se adauga apoi ceasca cu smantana, verdeata.
Impartim aluatul in 2 bucati, intindem 2 foi pe care le umplem cu aceasta umplutura.
Dam la copt la foc potrivit pana se rumeneste frumos!
Incearca si aceasta reteta video