Rulada cu branza

22 martie 2021,
Rulada cu branza

Ce ziceti de acest aperitiv: Rulada cu branza?

 

Ingrediente Rulada cu branza

 

Coca:
½ litru lapte
125g margarina
un sfert lingurita sare
120g faina
5 oua
Ulei sau untura, pentru uns tava

 

Umplutura: branza putin sarata data prin razatoare
2 triunghiuri de branza topita
100 g de cascaval afumat dat prin razatoare

 

 

Mod de preparare Rulada cu branza

Pentru a prepara coca, se pune la fiert laptele si margarina. Cand margarina s-a topit si s-a omogenizat cu laptele, se adauga sarea si faina in ploaie, putin cate putin, amestecand continuu. Acest amestec se fierbe, pana se deslipeste de pe fundul vasului, apoi se ia de pe foc si se lasa la racit.
Cand compozitia este suficient de rece, adaugam ouale (rand pe rand), amestecand.
In continuare, se unge tava cu ulei sau untura si se toarna compozitia rezultata in tava. Se lasa la cuptor aproximativ 20 de minute. In acest timp, putem pregati umplutura.

Se scoate din cuptor si se pune pe un servet umed, se pune umplutura, se rasuceste cu prosopul pana se face ca o rulada. Se serveste rece

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita