Ce ziceti de acest aperitiv: Rulada cu branza?
Ingrediente Rulada cu branza
Coca:
½ litru lapte
125g margarina
un sfert lingurita sare
120g faina
5 oua
Ulei sau untura, pentru uns tava
Umplutura: branza putin sarata data prin razatoare
2 triunghiuri de branza topita
100 g de cascaval afumat dat prin razatoare
Mod de preparare Rulada cu branza
Pentru a prepara coca, se pune la fiert laptele si margarina. Cand margarina s-a topit si s-a omogenizat cu laptele, se adauga sarea si faina in ploaie, putin cate putin, amestecand continuu. Acest amestec se fierbe, pana se deslipeste de pe fundul vasului, apoi se ia de pe foc si se lasa la racit.
Cand compozitia este suficient de rece, adaugam ouale (rand pe rand), amestecand.
In continuare, se unge tava cu ulei sau untura si se toarna compozitia rezultata in tava. Se lasa la cuptor aproximativ 20 de minute. In acest timp, putem pregati umplutura.
Se scoate din cuptor si se pune pe un servet umed, se pune umplutura, se rasuceste cu prosopul pana se face ca o rulada. Se serveste rece
Incearca si aceasta reteta video