Dragii mei, pentru astazi va recomand o reteta speciala… Cartofi la cuptor pe foaie de copt. Se consuma musai fierbinti si mai ales langa o salata verde.
Iata cum se prepara!
Ingrediente Cartofi la cuptor
6 cartofi albi, mari
Unt
Parmezan ras
Cascaval ras
Sare
Piper
Bacon
Mod de preparare Cartofi la cuptor
Sunt asa de gustosi acesti cartofi jumatati! Cautati vreo 6 cartofi albi, frumosi, sanatosi, de dimensiuni medii spre mari. Spalati-i bine cu tot cu coaja si puneti-i intregi, intr-o tava, pe o foaie de copt, la cuptorul foarte bine incins in prealabil. Cartofii intregi au nevoie de mai mult de o ora sa se coaca. Dar dupa o ora, scoateti tava din cuptor, taiati cartofii in jumatati si puneti peste ei o feliuta de unt, cascaval si parmezan ras, sare, piper, si o bucatica de bacon. Lasati din nou in cuptor pentru 20 de minute. Nu se pot manca decat fierbinti! Si daca aveti si-o salata verde in casa… Mmmm, merge de minune!
Incearca si aceasta reteta video