Iata o reteta pentru Revelion delicioasa si aspectuoasa: Retete pentru Revelion: Terina de ardei si pasta de branza.
Ingrediente Terina de ardei si pasta de branza
8 ardei capia rosii
300 gr branza de vaci
250 gr telemea de capra
100 gr unt
o legatura de marar
piper macinat
sare
2 pliculete de gelatina
Mod de preparare Terina de ardei si pasta de branza
Ardeii se coc si se curata de coaja si seminte. Din branza de vaci, unt si telemea se face o pasta fina cu ajutorul robotului. Se condimenteaza cu piper si sare, se adauga mararul tocat fin, iar la final gelatina dizolvata pe foc in 50 ml apa .
Intr-o tava tapetata cu folie alimentara asezam straturi alternative de ardei si pasta de branza.
Se da la rece pentru 6 ore dupa care se scoate din forma si se feliaza dupa preferinta.
Un excelent aperitiv ce merita facut pentru orice ocazie.
Incearca si aceasta reteta video