Reteta realizata de catre Alina Avram Dohotariu, un blogger culinar foarte talentat si creativ: Broscuta jucausa. Reteta are la baza branza de capra La Colline, produsa la fabrica cu acelasi nume de pe Dealul Feleacului si obtinuta din lapte colectat de la fermele de capre din Transilvania.
Ingrediente Sandvis Broscuta jucausa
4 felii de paine
100 g de branza de capra premium clasica LaColline
2 felii de prosciutto
2 felii de castravete
4 masline verzi umplute
Mod de preparare Sandvis Broscuta jucausa
Cu ajutorul unui cilindru decupati feliile de paine, iar cu ajutorul unui modelator în forma de stea decupati branza. Asezati o felie de paine, una de prosciutto si 3 felii de branza deasupra. Taiati pe lung un castravete si asezati o felie la mijlocul sandvisului. Fixati maslinele cu scobitori si sandvisul pentru cei mici e tocmai bun de savurat.
Mai multe retete delicioase gasiti aici.
Incearca si aceasta reteta video