Rulada de porc este o excelenta alegere pentru mesele de Sarbatori.
Ingrediente Rulada de porc
1 lingurita boia dulce
1 bucata pulpa de proc cca 1 kg
3 bucati carnat de casa
3 bucati borcov fiert
1 lingura usturoi, chimen, verdeturi italiene, sare si piper
Mod de preparare Rulada de porc
Taiem carnea si o intindem cu ciocanul de snitele in folie (ca sa nu se rupa). O condimentam, pisam putin condimentele impreuna sa se amestece aromele. Punem felii de morcov taiat pe lung pe o margine a feliei de carne. Apoi punem si carnatii si la final rulam carnea si o legam cu ata. Presaram putine condimente si pe deasupra si apoi dam la cuptor ruladele. Eu le-am pus intr-o punga pentru friptura si am adaugat cca 200 ml apa. Dam punga la cuptor pentru o ora si spre final o desfacem ca sa prinda crusta frumoasa. Servim rulada taiata felii. Este foarte frageda si buna .
Incearca si aceasta reteta video