Va recomandam o reteta de sarbatori deosebita: Rulada cu spanac.
Ingrediente Rulada cu spanac
Aluat
300 g spanac
3 oua
1 praf de copt
4 linguri de faina
1 praf de sare
Umplutura
300 g crema de branza
2 linguri unt
100 g sunca de pui
Mod de preparare Rulada cu spanac
Aluat- mixam albusurile cu un praf de sare, galbenusurile si mixam bine, adaugam spanacul (fiert inainte daca e proaspat) faina amestecata cu praful de copt.
Amestecam bine cu o lingura, turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Rasturnam cu grija pe alta foaie de copt cu fata in jos, rulam si lasam sa se raceasca.
Crema – mixam untul cu cream de branza, adaugam sunca de pui taiata cubulete si amestecam.
Desfacem rulada o ungem cu crema de branza si rulam din nou.
Invelim in folie alimetara si dam le rece 2 ore dupa care o taiem cu un cutit bine ascutit.
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com