Retete de Pasti: Saratele cu cascaval si susan

28 aprilie 2019,
Saratele cu cascaval si susan

Oanapl a trimis aceasta delicioasa reteta de Pasti: Saratele cu cascaval si susan.

Ingrediente Saratele cu cascaval si susan

500g faina, 25 g drojdie, 150g cascaval ras, 200g margarina, 100g smantana, 1 ou + 1 galbenus, 1 lingurita sare, 50g susan, 4 linguri de apa calduta

Mod de preparare Saratele cu cascaval si susan

Drojdia se inmoaie cu 4 linguri de apa apoi se amesteca cu smantana, margarina, 100g cascaval ras, sare si un ou.Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat omogen, care se lasa la dospit o ora.
Se taie aluatul in doua si se intinde o foaie subtire, se taie bastonase care se ung cu galbenusul batut, se presara cascaval ras si se coc la foc potrivit, pana devin aurii. Intre timp se pregateste a doua tava de saratele. De aceasta data peste saratele se presara susan.

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita