Racitura de pui

29 decembrie 2010,

Ingrediente

 
2 kg gheare si capuri de pui
1/2 kg morcov
1/2 kg telina
1/2 kg pastarnac
1 capatana usturoi
carne pui(piept,pulpe)
 
 Mod de preparare
 
 
Se pun la fiert ghearele si capurile de pui(eu pieptul si pulpele le-am fiert separat) impreuna cu zarzavaturile intregi(doar spalate si curatate) .Se aduna din cand in cand spuma care se formeaza si se lasa sa fiarba pana incepe sa se desprinda carnea de pe os.se adauga si capatana de usturoi pisata si se mai da intr-un clocot.
Se scot zarzavaturile,capurile si ghearele iar zeama ramasa se strecoara
bine.Pieptul si pulpele se dezoseaza si se taie cubulete iar morcovul se taie feliute.
 Se aseaza in castronele morcovul si carnea iar deasupra se toarna usor zeama si se da la rece ca sa se inchege. 

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita