Abetina a trimis o reteta minunata de Parjolute din urzici vii.
Ingrediente Parjolute din urzici vii
600 gr. cartofi copti,
un castron de urzici vii,
3oua,
3 linguri de faina de grau,
1 lingura maggi secretul gustului,
2 legaturi de ceapa,
20 gr.piper macinat,
10 gr.tarhon,
5 catei de usturoi,
o salata verde.
castraveti proaspeti
Mod de preparare Parjolute din urzici vii
Se coc cartofii in tava la cuptor, se curata si se strivesc cu o furculita, peste ei adaugam maggi secretul gustului, ouale, faina de grau, urzicile vii fierte si taiate marunt, ceapa taiata marunt, usturoiul tocat marunt, piperul macinat si tarhonul si se mesteca bine apoi se ia cu o lingura compozitie si se pune in tigaia incinsa, se intorc pe o parte si pe alta. Se pun apoi pe un pat de frunze de salata si se orneaza cu felii de castraveti.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video