Parjoale de carne cu legume

24 septembrie 2020,
Parjoale de carne cu legume

Iata o reteta de parjoale de carne cu legume.

 

Ingrediente Parjoale de carne cu legume


carne tocata 300g
ceapa verde 2 legaturi
usturoi verde 2 legaturi
patrunjel verde 1 legatura
2 morcovi
1 cartof
sare
2 oua

 

 

Mod de preparare Parjoale de carne cu legume


Se curata legumele si se spala, se toaca marunt, cartoful si morcovul se dau prin razatoarea mica, se amesteca impreuna cu carnea, se patriveste de sare si la urma se pun ouale, se fac bilute sau ouale, dupa preferinta, apoi se coc in ulei incins.

Pofta buna!

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita