Iata o noua reteta trimisa de Veronica22: Paine umpluta cu oua .
Ingrediente Paine umpluta cu oua
Cantitatile se apreciaza in functie de marimea painii
1 paine (eu am avut paine neagra cu seminte)
oua fierte
branza feta
smantana
ardei rosu
masline negre si verzi
patrunjel verde
marar verde
gelatina
Mod de preparare Paine umpluta cu oua
Branza si smantana se amesteca pana se fac pasta. Pastram 2-3 linguri cat sa ne ajunga sa ungem paine pe cele 3 laterale. La restul de crema adaugam ardei, marar, masilne taiate. Gelatina hidratata si topita se adauga in compozitie. Ouale fierte se curata de coaja.
Taiem capacul (partea de sus a painii), scoatem tot miezul frumos ca sa obtinem caserolei de paine peretii drepti. Punem in paine un strat de crema de branza peste care asezam ouale unul langa altul pe lungime. Acoperim cu crema si apoi punem capacul de la paine.
Ungem la exterior cu pasta de branza si barotam cu patrunjel verde tocat foarte marunt. Dam la rece 2-3 ore dupa care se poate servi.
Incearca si aceasta reteta video