Veronica22 a trimis o reteta minunata de Paine impanata .
Ingrediente Paine impanata
1 paine (coapta pe vatra si rotunda)
3-4 fire ceapa verde
1/2 ardei rosu
400 gr cascaval afumat
200 gr cascaval
200 gar piept de porc afumat
4-5 ciuperci taiate felii si calite in putin ulei
4 oua
Mod de preparare Paine impanata
Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata). Se taie apoi si in celalalt sens la fel. Vom obtine o paine taiata in cuburi in partea de sus. In fiecare taietura se pun felii de cascaval, piept de porc, ardei, ciuperci.
Painea se pune intr-o forma de copt. Ceapa taiata marunt se amesteca cu ouale batute si se pune apoi deasupra peste paine.
Punem la cuptor painea astfel impanata si o lasam cam 25 min la foc mediu, pentru a se topi cascavalul.
Este foarte buna atat calda cat si rece.
Incearca si aceasta reteta video