Reteta realizata de catre Alina Avram Dohotariu, un blogger culinar foarte talentat si creativ: Bufnite din capsune cu branza de capra. Reteta are la baza branza de capra La Colline, produsa la fabrica cu acelasi nume de pe Dealul Feleacului si obtinuta din lapte colectat de la fermele de capre din Transilvania.
Daniela a trimis o reteta delicioasa de Paine cu branza si leurda.
Iata o reteta de revelion foarte usor de preparat. Este un aperitiv foarte aspectuos care va imbogati masa de revelion. Platou cu oua umplute si felii de castaveti cu somon fume
Iata o reteta pentru Revelion delicioasa si aspectuoasa: Retete pentru Revelion: Terina de ardei si pasta de branza.
Dupa atatea preparate din carne de porc, n-ar fi o idee rea sa incercati de Revelion un aperitiv din carne de curcan. Aceste frigarui sunt usor de preparat si mai ales foarte sanatoase.
Rulada de porc este o excelenta alegere pentru mesele de Sarbatori.
Abetina a trimis o reteta minunata de Paine de casa cu nuci, alune si susan.
Iata un aperitiv delicios: Cuburi aperitiv cu spanac si crema de branza cu ciuperci si masline.
Masa de Craciun va fi o incantare cu aceasta reteta: Salata cu ciuperci si piept de pui.
Iata un aperitiv minunat: Cosulete cu legume si sos de parmezan.
Iata o reteta inedita pentru mesele de sarbatori: Chec aperitiv cu spanac.
Iata o reteta foarte simpla de spirala cu urda. Este buna pentru intreaga familie. Pofta buna!
Iata un aperitiv usor de preparat, dar putin condimentat: Briose picante.
Oanapl10 a trimis aceasta minunata reteta de Rulada de cartofi cu legume. Ideala pentru persoanele care tin post!