Iata o alta reteta trimisa de Daniela: Oua panirat.
Ingrediente Oua panirat
7 oua+2
1 conserva ton
1 lingurita unt
1/2 lamaie
patrunjel verde
marar verde
sare
piper
faina alba
pesmet
ulei
Mod de preparare Oua panirat
Intr-un vas punem apa si sare, cand incepe sa fiarba adaugam ouale spalate, lasam sa fiarba cca 7 minute. Le scurgem de apa in care au fiert si adaugam apa rece si lasam sa se raceasca. Decojim ouale si le taiem in 2 pe lungime, scoatem galbenusurile.
Tonul il scurgem si adaugam intr-un vas, adaugam zeama de lamaie, untul, sare, piper, galbenusurile pisate, patrunjel, mararul tocat marunt si amestecam bine.
Umplem ouale cu umplutura si lipim jumatatile.
Batem cele 2 oua cu sare si piper. Trecem ouale umplute prin faina, ouale batute, pesmet si le prajim in ulei incalzit. Le scoatem pe un servetel absorbant.
Eu am incercat si invelit oul in bacon si le-am prajit, sperand ca asa va manca si mofturici.
Incaerca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com