Iata o reteta foarte simpla, care se poate transforma intr-o gustare delicioasa la birou sau la scoala.
Ingrediente Grisine cu legume piure
150 g amestec mexican de legume congelate
500 g faina
15 g drojdie
1 lingurita pasta de ardei iute
1 lg zahar
3-4 lg ulei
mac si susan
Mod de preparare Grisine cu legume piure
Din legumele fierte la aburi se face un piure foarte fin. Il punem in masina de paine adaugam drojdia dizolvata cu lingura de zahar, punem cam 150 ml apa calduta pasta de ardei iute dupa care turnam faina. Adaugam si o lingurita cu sare si dam drunul la framantat adaugand ulei putin cate putin. Dupa ce aluatul a crescut se portioneaza si se intind mici fitile care se trec prin mac si susan. Se coc la foc iute pana se rumenesc usor devenind crocante.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Viet Nguyen de la Pixabay