Dovlecei si vinete la cuptor

12 noiembrie 2014,
vinete parmezan - reteteletale.ro - foter_com

Iata o reteta delicioasa, foarte asemanatoare lasagna cu dovlecei si vinete la cuptor

 

 

Mod de preparare

Mai intai se taie rondele vinetele si dovleceii, fara a curata de coaja, apoi se spala bine si se prajesc usor in uleiul de masline. Dupa 5-10 minute, se aseaza intr-un vas termorezistent in prealabil uns cu unt si tapetat cu faina primul strat de vinete. Peste primul strat se unge primul ou batut cu sare, apoi se pune bulion si putina pasta de ardei, patrunjel si leustean maruntit si cascaval ras.

Urmeaza al doilea stratdovlecei, peste care se pun la fel, ou batut, cascaval ras, bulion, pasta de ardei si verdeata. Se repeta pana se termina vinetele si dovleceii, avand grija ca ultimul strat sa fie acoperit neaparat de cascaval ras si verdeata. Se lasa la cuptor maxim 20 de minute si… gata! E delicios, si seamana cu o lasagna de legume!

Photo credit: Chris Winters / Foter / CC BY-SA

Cuvinte cheie: , , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita
codul