Covridog

08 iulie 2013,

Iata o noua reteta la Concursul nostru trimisa de Lili: Covridog. Participa si tu cu retetele tale de suflet AICI! Poti castiga o masina de facut paine sau un storcator de fructe.

 

Ingrediente
10 crenvursti
450 gr. faina
3 linguri ulei
drojdie cat o nuca
300 ml apa
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
un ou
susan
2-3 l apa pt. oparit covridogii
5 lingurite de bicarbonat si 2 lingurite de sare
Mod de preparare

Din faina, apa, ulei, sare, zahar, drojdie facem un aluat pe care il lasam la dospit cca o ora.
Dupa ce creste frumos, presaram faina pe blatul de lucru si il intandem cu sucitorul intr-o forma patrata. Taiem 10 fasii si incepem sa rulam crenvurstii in aceste fasii de aluat. Punem la fiert 2 sau 3 l de apa, adaugam 2 lingurite de sare si 5 de bicarbonat. Cand fierbe punem covridogii in ea. Ii lasam pana se ridica la suprafata si ii punem in tava de copt imbracata cu hartie de copt. II ungem cu ou si presaram seminte de susan.

 

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita