Ultimele

Cosulete din legume in aspic cu surimi aromatizat cu lamaie

Cosulete din legume in aspic cu surimi aromatizat cu lamaie

Mod de preparare Cosulete din legume in aspic cu surimi aromatizat cu lamaie

Se fierb legumele cu un praf de sare si legumele deshiratate apoi se scurg.Legumele fierte le repartizam uniform in forme de minigugulufi apoi turnam peste ele supa scursa in care am adaugat geletina deshidratat in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin.Se lasa sa se inchege cel putin 2 ore apoi se rastoarna pe un platou ,cu scobitura in sus in care se aseaza cate un baton de surimi ,pe care inante le-am prajit pe ambele fete si am stors sucul de lamaie peste ele.Pot fi servite ca aperitive reci dar si ca garnitura la preparate din peste
Pofta buna!

Incearca si aceasta reteta video

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: octombrie 12, 2022