Iata o noua reteta delicioasa trimisa de Elke: Cosulete cu ciuperci.
Ingrediente Cosulete cu ciuperci
600 gr cartofi
300 gr ciuperci
o lingura de unt
2,3 linguri sos de rosii
4 galbenusuri
50 gr cascaval
1 capatana mica de usturoi
patrunjel
sare si piper dupa gust
Mod de preparare Cosulete cu ciuperci
Se curata cartofii, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare.
Ciupercile se curata bine, se taie cubulete, se calesc in putin ulei, se adauga usturoiul pisat apoi sosul de rosii, patrunjelul, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa pana scade aproape tot lichidul.
Cartofii fierti se scurg si se paseaza bine impreuna cu untul, se condimemteaza cu sare, apoi se adauga 3 galbenusuri, se face ca un piure. Se ia o seringa sau un saculet special cu forme, se pune crema de cartofi si se fac cerculete duble, se ung cu galbenusul ramas, apoi se dau la cuptor pentru aprox 30 min. Se scoate tava,se pune in mijlocul cercurilor compozitia de ciuperci, se presara cascaval ras si se dau din nou la cuptor pana se rumenesc.
Incearca si aceasta reteta video