Cornuri cu sunca de pui

12 august 2019,
Cornuri cu sunca de pui

Iata un preparat foarte usor de pregatit Cornuri cu sunca de pui.

 

Ingrediente Cornuri cu sunca de pui

un pachet aluat de foietaj congelat                          
300 g cascaval
300 g sunca de pui
200g bacon,
sau daca avem se poate pune pastrama din piept de pui, jambon presat

Mod de preparare Cornuri cu sunca de pui

Lasam la temperatura camerei sa se dezghete aluatul. Desfacem cele 2 foi, usor, pe masa de lucru presarata cu faina alba. Impartim totul in  mici triunghiuri, pe care le umplem cu cascaval, sunca, bacon, totul taiat in lung, feliute. Rulam, dam forma de cornuri, ungem neaparat cu ou si dam la foc puternic de la bun inceput.
In permanenta trebuie sa urmarim aluatul in cuptor, fara insa a deschide usa cuptorului!
Se topeste inauntru cascavalul si in combinatie cu baconul si sunca e o minunatie!

Sunt bune si reci.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita
codul