Mia a trimis o reteta delicioasa de Ciupercuțe umplute cu porumb.
Ingrediente Ciupercuțe umplute cu porumb
o jumatate cutie Porumb dulce boabe CLASIC Bonduelle, în vid 425
12 ciuperci proaspete micuțe
cateva fire marar
3 fire ceapă verde
50 g unt
cateva felii de mozarella
Mod de preaprare Ciupercuțe umplute cu porumb
Ciupercile curățate și cu codițele tăiate se sărează și le ungem cu unt, după care le așezăm într-o tavă unsă cu unt.
Codițele ciupercilor se taie micuțe, ceapa verde la fel.
Untul se pune într-o tigaie la topit, punând ceapa și ciupercile în ea, apoi le tragem la tigaie.
Ouăle le batem , punem câteva felii de mozarella (tăiate mici), sărăm și piperăm, încorporăm porumbul, ciupercile, ceapa, mărarul și umplem ciupercile.
Cuptorul trebuie încins la 180 de grade.
Tava cu ciupercuțe o introducem la cuptor pentru 20-25 minute, uitându-ne din când în când.
Cand incep sa isi schimbe culoare si sa prinda crusta, peste fiecare ciuperca punem cate o felie de cascaval, apoi se mai da la cuptor cateva minute pana incepe sa se topesca. Scoatem ciupercile din cuptor, lasam sa se raceasca, iar la fiecare ciuperca punem cate „un mot” de marar verde, pe o farfurie, aranjam patrunjelul verde si punem ciupercile, stropim cu ketcup sa fie decorul frumos.
Incearca si aceasta si aceasta reteta video