Iata o reteta aspectuoasa si savuroasa: Ciuperci cu cascaval si gogosar.
Ingrediente Ciuperci cu cascaval si gogosar
8 ciuperci proaspete
150 grame cascaval
1 ceapa uscata
1 ardei gras; ulei; condimente de pui
2 linguri; piper; bulion
marar proaspat
chimen; cimbru; oregano; busuioc; usturoi granule
Mod de preparare Ciuperci cu cascaval si gogosar
Se curata ciupercile, se scot coditele.
Se spala, se pun deoparte.
Se curata ceapa, se spala, se taie marunt si gogosarul se curata se spala se taie marunt.
Se taie coditele la ciuperci marunt, se amesteca cu ceapa si gogosarul, se pune cimbru, oregano, busuioc, usturoi, condimente de pui.
Se caleste cu 2 linguri de ulei, se umple fiecare ciuperca cu amestecul de gogosar si ceapa; se rade cascavalul pe razatoarea mic;a se pune cascavalul pe fiecare ciuperca.
Se pune intr-o tigaie o canuta de apa cu bulion si condimente; se pun ciupercile in tigaie, se pune un capac 3 minute apoi se da deoparte ca sa mai fiarba la foc mic fara capac 20 de minute.
La final se pune marar tocat si piper.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video