Va prezentam o delicioasa reteta de chiftelute de pui cu spanac din Caietul cu retete al Violetei Postolache.
Ingrediente Chiftelute de pui cu spanac
2 pulpe pui dezosate
200 gr spanac
1 ou
1 cartof mare
1 catel usturoi
1 pahar faina
marar
Mod de preparare Chiftelute de pui cu spanac
Dam carnea de pe pulpe prin masina de tocat sau la robotul de bucatarie. Adaugam spanacul bine scurs, oul, usturoiul pisat, marar tocat marunt si cartoful dat pe razatoarea mica si scurs foarte bine. Amestecam bine de tot ingredientele, adaugam sare si piper si doua trei linguri de faina. Omogenizam apoi modelam chiftelutele. Le prajim in baie de ulei (uleiul trebuie sa fie foarte bine incins), apoi scoatem pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei.
Se pot servi atat calde, cu diverse garnituri (piure, pilaf, cartofi natur etc), dar si reci ca aperitiv.
Incearca si aceasta reteta video