Iata o reteta delicioasa de Chiftelute de pui cu cartofi si marar, trimisa de Violeta Postolache, din al sau Caiet cu retete.
Ingrediente Chiftelute de pui cu cartofi si marar
1 kg carne tocata pui
2 cartofi mari
3-4 catei usturoi
2 oua
1 legatura marar
2-3 linguri faina
sare, piper, condimente
Mod de preparare Chiftelute de pui cu cartofi si marar
Se curata cartoful, se da prin razatoarea mica, se stoarce bine si se pune peste carne. Usturoiul se curata si se piseaza. Mararul se toaca marunt.S e adauga toate peste carnea de pui.
Se pun si doua oua si se amesteca bine. Se asezoneaza cu sare , piper si condimente dupa gust, se mai adauga 2-3 linguri faina ca sa se lege compozitia si sa se poata modela si se amesteca bine pana se omogenizeaza.
Se iau cu mana gramajoare de compozitie, se modeleaza in mana si se prajesc in uleiul bine incins.
Se scot chiftelutele pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei.
Se servesc atat calde cat si reci.
Incearca si aceasta reteta video