Va recomandam un aperitiv apetisant si aratos: Chec aperitiv.
INGREDIENTE Chec aperitiv
-200 gr faina
-6 oua
-100 gr masline negre fara samburi
-100 gr masline verzi fara samburi
-400 gr sunca,salam,kaizer su ce mezeluri aveti
-150 gr telemea de oaie
-200 ml lapte
-2 felii de gogosar murat
-4 linguri de ulei
-100 gr cascaval
-1 plic cu praf de copt
-sare,piper dupa gust
MOD DE PREPARARE Chec aperitiv
Taiem sunca si castravetii cubulete. Cascavalul si branza le dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Intr-un castron punem faina si praful de copt si amestecam. Intr-un alt castron mai mare spargem ouale si le mixam bine, pana devin spuma.
Adaugam laptele si branza rasa peste oua si omogenizam bine. Peste compozitia de ou adaugam faina cernuta si amestecam cu o spatula sau lingura de lemn,pana se incorporeaza toata.
Peste compozitia rezultata adaugam maslinele, sunca, gogosarul murat, cascavalul, sarea, uleiul si piper dupa gust. Mestecam pana se incorporeaza toate ingredientele.
Tapetam o forma de chec cu hartie de copt, sau cu ulei si turnam compozitia. O introducem la cuptor la foc mediu pana devine rumenie.
Se poate servi atat cald cat si rece.
Incearca si aceasta reteta video