Iata o reteta delicioasa. Toata familia o va adora: Cartofi umpluti cu branza si piept de curcan la cuptor.
Ingrediente Cartofi umpluti cu branza si piept de curcan la cuptor
10-12 cartofi rotunzi de marime medie
branza telemea
2 oua
1/2 piept de curcan, merge si pui sau putina carne de porc
unt
cascaval sau parmezan ras
Mod de preparare Cartofi umpluti cu branza si piept de curcan la cuptor
Cartofii se fierb intregi in coaja. Carnea se taie fasiute subtiri si mici si se prajesc pana se rumenesc putin (se rumenesc repede ca sunt taiate subtiri)
Cand sunt gata fierti cartofii, se curata, si se scobesc de miez cu o lingurita, apoi miezul se amesteca cu branza rasa pe razatoarea mica, cu ouale si carnea prajita.
Se umplu cartofii cu aceasta pasta/umplutura, se pune pe fiecare cate un cubulet de unt, se acopera cu cascaval si se dau la cuptor pana se leaga toti si capata o culoare frumoasa;
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video
foto: Pixabay.com