Butoiase din castraveti cu branzeturi

15 aprilie 2019,
Butoiase din castraveti cu branzeturi

Iata un aperitiv delicios, aspectuos si simplu de preparat: Butoiase din castraveti cu branzeturi.

Ingrediente Butoiase din castraveti cu branzeturi

-3 castraveti
-200 gr branza proaspata de vaci
-100 gr urda sarata
-100 gr telemea sarata
-1 ardei gras rosu
-1 legatura ceapa verde
-marar verde pentru decor
-sare, piper

Mod de preparare Butoiase din castraveti cu branzeturi

Se spala castravetii si se sterg cu un prosop absorbant. Se curata cu un cutit castravetii in forma de zebra (adica o fasie da una nu). Se taie segmente de circa 7-8 cm lungime. Cu ajutorul unei lingurite se face o gaura in castravete, astfel incat sa ramana fundul intact. Se amesteca branzeturile pana obtinem o pasta omogena. Tocam si ceapa verde si o adaugam in pasta de branza. Condimentam cu sare daca mai este cazul si piper. Umplem cu acest amestec butoiasele de castraveti. Pentru a obtine un efect decorativ se pot umple castravetii cu un pos de ornat torturi. Se orneaza fiecare butoias cu ardei gras rosu taiat subire si frunze de marar.

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita