Va prezentam o deliciosa reteta de bruschete cu rosii si legume fripte.
Ingrediente Bruschete cu rosii si legume fripte
6 felii de paine de secara,
2 catei de usturoi,
2 dovlecei,
4 rosii bine coapte,
4 linguri ulei de masline,
12 ciuperci potrivite,
6 ardei capia,
cateva fire de busuioc,
sare si piper dupa gust.
Mod de preparare Bruschete cu rosii si legume fripte
Feliile de paine se prajesc in prajitorul de paine. Cand sunt inca calde se unge fiecare felie in parte cu putin ulei de masline. Se freaca cu cate un catel de usturoi fiecare.
Rosiile se fierb in putina apa cu sare pana se desprinde coaja. Se toaca marunt si se calesc cu 2 linguri ulei de masline. Se adauga sare si piper dupa gust. Pentru aroma se pot pune cateva fire de busuioc.
Dovleceii se taie felii de 1 cm si se frig pe gratar. Ciupercilor li se taie coditele si se frig si ele pe gratar alaturi de ardeii capia. Se cosuma ca atare. Sunt un excelent aperitiv.
Incearca si aceasta reteta video