Aperitiv gogosar

23 octombrie 2020,
Aperitiv gogosar

Iata o interesanta reteta de Aperitiv gogosar.

 

Ingrediente si mod de preparare Aperitiv gogosar

 

Se iau 3 kg de gogosari si se taie felii dupa care se pun intr-o cratita mai mare.

Apoi se pun la fiert 200 ml ulei, 250 ml otet, 250 grame zahar, 800 gr bulion si 400 g mustar, sare, piper si foi de dafin dupa gust. Se fierb 6-7 minute si se pun peste gogosari. Se lasa 5 minute asa apoi se amesteca.

Se pun in borcane si se fierb la bain marieborcanele de 400 g  – 40 minute iar cele de 800 g – 1 ora.

Pofta buna!

 

Incearca si aceasta reteta video

Image by Bernadette Wurzinger from Pixabay

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita