Iata o reteta trimisa de Nisipeanu Elena: ciuperci umplute.
Ingrediente Ciuperci umplute
-1/2 kg ciuperci
-1ceapa
-1 capatana usturoi
-1 legatura patrunjel
-100g cascaval
-sare, piper
-ulei
Mod de preparare Ciuperci umplute
Se spala ciupercile, se curata de coaja si scoatem coditele si le punem deoparte. Punem intr-o tigaie ulei, apoi ceapa la calit, coditele de ciuperci taiate marunt se pun peste ceapa si se la sa la calit. Dupa ce s-au calit se adauga usturoiul pisat si patrenjelul tocat marunt. Se pune intr-o tava hartie de copt, se asaza ciuprecile si apoi le umplem cu compozitia prepartata, se dau la cuptor pentru 30 minute, apoi punem cate o bucatica de cascaval pe fiecare ciuperca si se mai da la cuptor pentru 10 min.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Matthias Böckel de la Pixabay