Va recomandam o delicioasa ciorba de perisoare cu bors.
INGREDIENTE Ciorba de perisoare cu bors
1 kg carne tocata
100 g orez
2 oua
200 g smantana
1 morcov
1 ceapa
2 ardei gogosar
10 g faina
sare
bors
patrunjel verde.
MOD DE PREPARARE Ciorba de perisoare cu bors
Se curata ceapa, morcovul si ardeiul si se toaca, se pun apoi la fiert intr-o oala cu apa. Orezul se spala si se undeste putin. Se amesteca apoi orezul, carnea tocata, un ou, putina sare si faina, se amesteca bine si se formeaza bilute mici ca o nuca. Dupa ce legumele au fiert putin, se pun si perisoarele la fiert. Cand acestea au fiert se adauga borsul si se mai da un clocot dupa care se ia oala de pe foc. Se amesteca apoi intr-un bol smantana si un ou si se pune peste ciorba.Se presara patrunjel verde la final.
Pofta buna !
Incearca si aceasta reteta video