Va recomandam o delicioasa reteta de perisoare in sos. Nu este greu de preparat si va fi pe placul intregii familii.
Ingrediente Perisoare in sos
1 piept de pui
100 g crema de branza
sare
piper
1 ou
1 lingura gris
patrunjel
rozmarin
ulei
1 lingura bulion
400 ml rosii in suc propriu
Mod de preparare Perisoare in sos
Pieptul de pui se trece prin masina de tocat.
Carnea se amesteca cu branza, oul batut putin, condimente, patrunjel, rozmarin, gris si condimente dupa gust. Amestecam bine, acoperim si dam bolul la frigider 10-15 minute.
Cu mainele umede formam perisoarele. Punem ulei intr-o tigaie adaugam bulionul, rosiile in suc propriu, amestecam si adaugam perisoarele, lasam sa fiarba la foc mic pana sunt gata (cca 10 minute)
Daca este nevoie potrivim de sare si piper.
Am servit cu orez.
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com