Iata un desert foarte usor de preparat, dar delicios: Tarta cu budinca
Ingrediente Tarta cu budinca
5 oua, 5 lingurite de faina, 5 lingurite de zahar, un plic de zahar vanilat
pentru ornat: un plic de budinca de ciocolata, un plic de budinca de vanilie, 1 litru de lapte.
Mod de preparare Tarta cu budinca
Se pregatesc budincile conform instructiunilor de pe pachet. Se lasa la racit si craticioarele unde sunt asezate sunt acoperite cu o folie alimentara spre a se evita sa se faca crusta.
Ouale se separa si albusurile se bat foarte bine spuma. Se adauga in ploaie faina, zaharul, galbenusurile si zaharul vanilat. Forma de tarta se unge cu foarte putin ulei si se arunca in ploaie foarte putina faina. Surplusul se arunca pentru a nu se arde fundul tartei. Se introduce in cuptorul incins foarte bine. Se scoate si se orneaza cu budincile.
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com