Iata o reteta deliciosa de Friptura de porc si vita la cuptor.
Ingrediente Friptura de porc si vita la cuptor
– 3 buc carne vita
– 3 buc carne porc
– 1/2 ceasa ulei
– 5 felii lamaie
– 2 catei usturoi
– 1 pahar vin alb
– apa
– sare
– 1 ceasca bulion
Mod de preparare Friptura de porc si vita la cuptor
Se lasa carnea in bait (apa,vin,usturoi taiat felii,sare) timp de 5 ore.Cand este gata se unge un vas yena cu ulei si se aseaza bucatile de carne si feliile de lamaie.Se completeaza cu apa cat sa acopere carnea.Se lasa la cuptor ,la foc mic cca.5 ore avand grija sa se completeze cu apa si sa se intoarca carnea din cand in cand.Cand este aproape gata se pune bulionul si se mai lasa cca. 20min.Se serveste cu cartofi naturi si gogosari la otet.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de RitaE de la Pixabay