Iata o delicioasa reteta de Rulada din piept de pui cu ciuperci.
Ingrediente Rulada din piept de pui cu ciuperci
2 bucati de piept de pui aprox 500-700gr
un borcan de ciuperci
o ceapa
1 ou
200 gr cascaval
sare
piper
Mod de preparare Rulada din piept de pui cu ciuperci
Se pune o folie de bucatarie sau staniol pe fundul de lemn si batem pieptul de pui ca pentru snitele, cat mai subtire dar fara sa se rupa, apoi il condimentam cu sare si piper.
Ceapa si ciupercile se calesc in putin ulei (daca folositi o tigaie tefan e nevoie de foarte putin ulei) apoi se pun ca si compozitie peste pieptul de pui, se unge apoi cu putin ou, dupa care radeti cascavalul.
Cand incercati sa rulati pieptul de pui trebuie avuta mare grija sa nu se rupa.
Dupa ce l-ati rulat il legati cu ata.
Se da la cuptor circa 30-45 de minute.
Se poate servi cu garnitura de orez.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video